Egenskapsbeskrivning sommar 2017

Sommarens beskrivning kommer att genomföras på Ingared hos Malena Asplund Klasson

 

Onsdagen 2 augusti kl 9-16.00 (ca)

Kurs för Karin Peter Nilsson, i samband med egenskapsbeskrivningen på Ingared. (Vägbeskrivning: xxxx) Kursen är i första hand öppen för de hundar som ska gå på egenskapsbeskrivningen dagen efter, men i mån av plats tar vi även emot andra intresserade medlemmar. Det finns plats för max 8 personer. Kurskostnad (baserat på 8 deltagare) är 700 kr/ekipage.

Skicka din anmälan till Bitte Haag bitte.haag64@gmail.com 

Vägbeskrivning: finns här


 

Torsdagen 3 augusti kl 8-16.00 (ca)                      

Egenskapsbeskrivning av unghundar på Ingared Kom och se morgondagens Working Kelpies i arbete! Hundar 12-24 månader får en inbjudan. Har du inte fått inbjudan och vill gå med din hund? Inga problem, kontakta Veronica på veronica@mnab.net. Vill du boka lunch på egenskapsbeskrivningen? Kontakta även då Veronica!

Vägbeskrivning: finns här

 

Hör gärna av dig till

Susanne (Sussi@norrdal.se, tel: 070/521 86 63) eller Bitte (Bitte.Haag64@gmail.com, tel: 070/209 15 84) om du har några funderingar eller om du får förhinder! Annars, varmt välkommen till en trevlig träff med din working kelpie!

 

Ni kommer att få hjälp att visa era hundar av instruktör Peter Nilsson, som vägleder er och ser till att era hundar visas på ett lugnt och bra sätt. Ni kommer också att få lite tips på fortsatt träning. Ni kommer att få gå med era hundar en gång på förmiddagen, och en gång på eftermiddagen.

 

Här hittar du mer information
Varför beskriver vi unga hundar och hur går det till

 

På plats finns också Inga Olson som dokumenterar alla unghundarna med ett foto på var och en, så glöm inte att låta er hund posera framför kameran innan ni åker hem!